Nederlands

Advies over behandelondersteuning en begeleiding: Aram Hasan / info@coteam.nl tel:0102109208

Diensten

Voor veel beleidsmakers of – uitvoerders, en hulp- of dienstverleners, is de wereld van de niet-westerse migrant een (deels) onbekende wereld. Wij zoeken actief met u hoe u uw beleid, dienst- of zorgverlening passender en / of laagdrempeliger maakt en hoe u uw competentie, of die van uw medewerkers, verhoogt. Naast advies en bijscholing voor (medewerkers van) GGZ-instellingen, en aanvullende behandeling of ondersteuning bij de (hetero)anamnese, adviseren wij ook gemeenten en andere overheden. Wij bieden daarnaast cursussen en trainingen aan aan vluchtelingenorganisaties, verenigingen en andere instellingen die met vluchtelingen in contact komen, zoals bijvoorbeeld onderwijsinstellingen, gezondheidscentra of de politie. Dit kan in de vorm van een dagcursus of workshop, en kan eenmalig zijn, of uit enkele consulten / trainingen bestaan. Ook langdurige projecten behoren tot de mogelijkheden.

Het resultaat van onze diensten is een beter inzicht in de materie, een beter behandel- of begeleidingsplan, betere diagnostiek en betere vragenlijsten.

Het Aram Hasan CoTeam kan het volgende voor u of uw team betekenen:

  • Adviseren over beleid met betrekking tot de behandeling of begeleiding van vluchtelingen.
  • Ondersteunen bij het vormgeven of uitvoeren van preventie-activiteiten.
  • Ondersteuning bij de screening.
  • Kennisoverdracht en training.
  • Coördinatie van de beschikbare psychosociale hulpverlening.
  • Second opinion.

Wilt u met ons kennismaken om te zien wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het contactformulier op deze site.